Главная
 
www.bestrybalka.at.uaЧетверг, 28.03.2024, 21:10



Приветствую Вас Гость | RSS
Главная
Меню сайта

On-line Best Radio

облако тегов

Скажи спасибо

Вирусный информер

курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня

Друзя сайта
Все для рыбалки в Беларуси и рыболовов Программы: SoftForFree.com - тысячи бесплатных программ, 100 лучших программ рунета, статьи, новости софта и многое другое. Мелодии, картинки, игры - все БЕСПЛАТНО!!! Черниговский рыболовный клуб Ремонт квартир в Москве

Украинская Баннерная Сеть
* Всеукраїнський сайт безкоштовної реклами УЛОВИСТЫЙ - Все для рыбака Украинский портАл

Новости Житомира

Новости

Главная » 2010 » Апрель » 18 » Протягом трьох місяців діє заборона на риболовлю
13:16
Протягом трьох місяців діє заборона на риболовлю

Протягом трьох місяців, починаючи з 1 квітня, у Житомирській області діє заборона на риболовлю. Оскільки в цей час для риби настає відповідальна пора нересту. До кінця червня інспектори міліції спільно з представниками рибоохоронних органів проводитимуть рейди на браконьєрів, з метою попередження та виявлення випадків порушення правил рибальства на водоймах області.

Результати перевірок засвідчують, що недобросовісні рибалки є.

У весняно-літній період місця нересту мають бути недоторканними. В цей час дозволяється рибалити лише на визначених ділянках. Для аматорів дозволений обмежений вилов риби однією вудкою з одним гачком і одним спінінгом тільки вдень. Втім поблизу села Пряжева на річці Гуйві п`ятеро місцевих жителів, порушивши приписи, незаконно ловили рибу. Використовуючи два човни, ставили сітки, а також застосовували ятер.

Ігор Сапацінський, начальник Новогуйвинського відділення міліції:  "Під час затримання в річці Гуйва було виявлено та вилучено 15 сіток загальною довжиною 1,5 км. Дані сітки і лодки вилучили до Житомирського райвідділу, осіб також було доставлено до Житомирського райвідділу."

Сьогодні сітки – як засіб незаконного вилову риби, вільно продаються на торгівельних майданчиках та базарах – розповідають правоохоронці. Їх вільно можна придбати всього за 50-60 гривень. Як наслідок, риболови без вагань і роздумів використовують заборонені засоби.

Ігор Сапацінський, начальник Новогуйвинського відділення міліції: "Будова сітки настільки мала, що даною сіткою можна виловлювати не тільки велику рибу. А й малу, тобто мальок. Якщо варварським способом браконьєри виловлюють рибу і мальок, то скоро в наших річках риби взагалі може не бути."

Винні у риболовлі в заборонений період притягатимуться до адміністративної та кримінальної відповідальності з конфіскацією рибальського знаряддя лову, транспорту та накладенням штрафу від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ссылка на оригинал материала: http://tvradiozt.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=625:2010-04-14-12-11-31&catid=1:latest-news

 

Просмотров: 1168 | Добавил: Ocean | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
время

помоги сайту
Вы можете помочь нам в развитии проекта WMZ: R215825764419

Погода

Лунный календарь

давление
GISMETEO: Погода по г. Житомир

mp3

Поиск В Googole
Поиск в Google

статистика




Добавь в закладки

Орфография
Система Orphus

видео

Новости Касперског


www.bestrybalka.at.ua MyCorp © 2024